Kumaha napigasi desain anyar Semalt sareng ngagunakeun éta pikeun pangkat luhur dina Google


Butuh 50 milliseconds pikeun pangguna pikeun ngamekarkeun pamanggih wéb anjeun. Pangguna milari antarmuka anu saderhana pikeun dianggo dina situsna. Sanajan ieu mangrupikeun pitunjuk anu hadé pikeun hiji aspék situs wéb anjeun, Semalt parantos nerapkeun ieu kana situs wéb énggalna .

Halaman wéb Semalt anyar nyobian ngagabungkeun desain modéren anu ramping kalayan gampang. Kalayan desain ieu, Semalt parantos ngagampangkeun ngartos kumaha aranjeunna tiasa nyandak anjeun ka luhur Google.

A Review Gancang tina SEO Terminologi

Sateuacan urang kéngingkeun teuing kana daging topik, pentingna ngagaduhan pamahaman umum ngeunaan sababaraha jargon anu diperyogikeun. Blog kami gaduh pituduh anu lengkep dina SEO upami anjeun hoyong ngagali anu langkung jero kana dasar-dasar. Pikeun carita ieu, urang bakal nyobian sababaraha definisi dasar.
  • SEO nangtung pikeun Optimasi Search Engine. Éta mangrupikeun prosés nyieun situs web anjeun langkung gampang milarian dina internét.
  • AutoSEO mangrupikeun produk anu dikaluarkeun ku Semalt nyaéta pikeun jalma anu hoyong lebet kana SEO tanpa nganggo artos seueur artos.
  • FullSEO mangrupikeun vérsi canggih AutoSEO anu neken damel sareng hiji Spésialis SEO sareng manajer.
  • SSL mangrupikeun fitur kaamanan anu ngajantenkeun data nasabah disimpen di situs anjeun langkung aman.
  • Kecap konci mangrupikeun kecap atanapi frasa khusus anu ditéang ku urang nalika mendakan wéb anjeun.
  • Ranking mangrupikeun posisi naon halaman anjeun, atanapi kecap konci, némbongan dina mesin pencari.
  • Lalu lintas mangrupikeun jumlah jalma anu ngadatangan situs anjeun.

Ngartos kana halaman wéb Semalt énggal

AutoSEO, FullSEO, sareng SSL masih aya produk anu digunakeun ku Semalt pikeun nyorong situs anjeun. Sakumaha anu dinyatakeun dina postingan blog sateuacana ngeunaan topik ieu, ieu sadaya produk akreditasi anu gaduh catetan lagu anu kabuktian sukses. Upami anjeun badé kéngingkeun émbaran langkung lengkep ngeunaan garis produk, punten ningali tulisan anu lami.

Pikeun blog ieu, urang bakal difokuskeun pikeun ngajalajah fitur-fitur anyar sareng elemen desain dina wéb anu anyar. Semalt parantos ngalaksanakeun sababaraha pitunjuk anu pikaresepeun pikeun ditungtut.
  1. Dasbor
  2. Kaca Hasil Mesin Search (SERP)
  3. Halaman Pariksa Uni
  4. Pikeun Google Webmasters
  5. Kaca Panungtun Kacepetan

Ngarti kana dasbor Semalt énggal

Dasbor anyar masih ngagaduhan seueur saringan anu kuat ti anu lami. Bédana signifikan asalna tina parobahan antarmuka anu nekenkeun kabutuhan pangguna.


Nalika anjeun ngagulung ka handap, anjeun bakal perhatikeun sabaraha pangkat kecap konci anjeun dina bagian luhur 1, 10, 30, sareng 100. Dasbor ieu méré ideu ngeunaan kecap konci anu paling hadé ku anjeun. Anjeun tiasa ngagunakeun inpormasi ieu pikeun ngantebkeun kecap konci anu khusus anu tiasa dipilarian.

Anjeun tiasa mendakan yén sakumpulan kecap konci anu langkung mantuan dina ngadamel jualan anu tiasa dirobih kana wéb anjeun. Dasbor SEO Semalt tiasa ngabantosan anjeun terang naon kecap konci anu ngalangkungan langkung seueur lalulintas. Digabungkeun sareng data ngeunaan jumlah transaksi dina situs wéb anjeun, anjeun tiasa mendakan yén anjeun narik jinis patalimarga anu salah.

Ngartos Halaman Halaman Hasil Mesin (SERP)

Halaman Hasil Milarian Mesin masihan anjeun inpormasi lengkep ngeunaan kumaha halaman wéb anjeun milarian dina hiji milarian. Éta masihan anjeun inpormasi lengkep ngeunaan naon kecap konci anu réngking sareng kumaha aranjeunna nuju ka halaman anjeun. Éta ogé nyayogikeun inpormasi henteu kapendak sareng seueur situs web SEO sanés: inpormasi ngeunaan pesaing.
Anjeun bahkan tiasa mutuskeun ngurutkeun perbandingan ieu ku mesin pencari anu dipikaresep. Google mangrupikeun mesin pencari nomer hiji di dunya, tapi upami anjeun mendakan panongton poténsial ngalangkungan ngamangpaatkeun Yahoo atanapi Bing, anjeun tiasa mendakan kecap konci khusus pikeun pangkat langkung hadé di dinya. Anjeun panginten hoyong ngadamel kampanye anu milarian ngéléhkeun pesaing anjeun dina sadaya tilu mesin.

Nalika ningal SEO, Semalt terang yén data nyaéta sagala rupa. Seueur perusahaan bakal ngabantosan anjeun dina nyiptakeun proyék AdWords Google, tapi ieu mangrupikeun solusi jangka pondok. Iklan moal ningkatkeun kamampuan loka anjeun dina waktosna waktos, tapi masihan anjeun dorongan samentawis anu ditungtungan ku artos. Situs wéb anu diwangun ku SEO dina pikiran alami pencét luhureun halaman ieu sareng bakal teras pangkat pikeun diropéa biasa.

Naon Naon Halaman Uniqueness Check?

SEO mangrupikeun hal anu sering ngabutuhkeun anjeun janten unik sacara kreatif bari sami sareng pesaing anjeun anu pangkat pikeun kecap konci.

Panulis SEO profésional Semalt ngartos masalah ieu ku nyayogikeun anjeun kata konci anu unik anu bakal pangkat bari ogé nyayogikeun panulis anu tiasa nyerat kontén eksklusif. SEO mangrupikeun kasaimbangan anu alus, tapi Semalt parantos ngagaduhan kasus anu nyarioskeun kana hasilna.

Salaku conto, hayu urang nyarios yén anjeun panulis eusi freelance anu nembé ngamimitian kana bisnis, tapi anjeun peryogi sakedik bantosan pikeun meunang halaman anjeun. Di handap ieu aya kiriman alit tina halaman anjeun anu diimbas ku halaman pariksa unik halaman halaman wéb Semalt anyar.

Anjeun bakal aya bewara yén aya sorotan langkung tina anu paling halaman. Saatos ngiringan pamariksaan eusi, éta sadar yén bagian-bagian ieu aya dina lokasi anu sanés dina wéb. Hasilna, keunikan halaman ieu aya dina skor 13 persen keunikan.

Mesin pencari langkung dipikaresep pikeun pangkat eusi upami dianggap sumber otoritas atanapi dipercaya. Hiji cara pikeun mesin pencari nangtukeun ieu ngalangkungan keunikan matéri. Nalika SEO ditangtukeun milarian kecap konci anu relevan, anu seueur halaman anu tiasa dibagikeun, situs wéb anu henteu tiasa nangtung di satengahing balaréa bakal tetep pangkat kirang.

Semalt mangrupikeun perusahaan anu sadar ieu. Ku ngahijikeun sareng SERP ieu, urang tiasa sacara efektif nangtukeun naha perobihan strategi peryogi atanapi henteu. Anjeun tiasa cukup berkualitas pikeun pangkat dina puncak 100 kalayan pertimbangan terbatas pikeun ieu. Masih, sapuluh luhur bakal ngabutuhkeun bisnis anjeun pikeun ngabédakeun ngalangkungan konci kecap konci anu khusus sareng eusi unik.

Lacak Google Webmasters sareng Semalt

Minangka salah sahiji perusahaan panggedéna di dunya, anjeun panginten bakal sadar yén Google gaduh seueur alat pikeun ngawaskeun kinerja. Semalt nyiptakeun suplemén prestasi éta ku ngagunakeun tim ahli SEO sareng manajerna pikeun naekeun ieu. Leungit, pikeun anu parantos aya dina program wéb , Semalt ngagaduhan solusi pikeun anjeun ogé.

Ku ngundeur file HTML tina situs wéb anjeun sareng unggah kana situs wéb anjeun, Semalt tiasa ngalacak data anu langkung rinci. Anjeun oge tiasa milih témpél HTML kana situs anjeun ogé. Upami anjeun ngagaduhan kabingungan ngeunaan prosés ieu, gratis pikeun ngahontal ka email dhukungan pelangganna. Upami anjeun resep saluran anu sanés, inpormasi kontakna aya di handapeun unggal halaman.

Ogé, unggah data langsung ka Semalt ngirangan jumlah lokasi dimana anjeun ngalacak data anjeun. Sateuacan ieu, anjeun parantos ngagaduhan salah sahiji dasbor pikeun situs wéb anjeun, hiji panel pikeun analytics keyword, sareng anu sanés pikeun data sitemap. Kalayan Semalt, sadayana éta aya dina hiji situs.

Page Speed Analyzer sareng kumaha éta tiasa mangaruhan SEO anjeun

Nalika éta sumping ka SEO, anjeun sigana moal mikir ngeunaan kacepetan halaman anjeun ngagaduhan dampak anu signifikan. Nanging, tingkat muatan halaman anjeun ngagaduhan dampak anu ageung dina SEO.

Koncina dina kecap "optimasi", hiji situs anu dioptimalkeun kalayan saé nyaéta salah sahiji link anu gagal, puteran, sareng beban gancang. Nalika tim spesialis SEO SEO ngagaduhan aksés kana situs web, analisisna bakal ngungkabkeun titik-titik anu rusak ieu sareng mastikeun yén ngan ukur aya inpormasi anu relevan pikeun beban nasabah.

Nunjukkeun yén stat saméméhna pikeun jalma-jalma anu gaduh jangkauan perhatian 50 millisecond, penting pikeun ngagaduhan halaman gancang anu gampang dibaca. Di handap ieu dashboard anu bakal Anjeun pake pikeun ngalacak kecepatan anjeun.
Sakumaha anjeun tingali, conto halaman anu kami anggo nyaéta alus teuing. Éta ngagaduhan sababaraha kasalahan minor anu anjeun tiasa lagu, tapi éta tiasa janten titik balik pikeun sababaraha poténsial penjualan. Nanging, dasbor ieu khusus pikeun versi desktop. Upami urang ningali versi mobile halaman wéb ieu, éta bakal nembongkeun anu béda.

Kalayan 81 per persén Amerika nganggo smartphone, anjeun kedah ngémutan peryogi optimalisasi mobile. Conto di luhur nyarios yén halaman wéb ieu rata-rata diantara pesaing na. Nanging, Semalt ngalakukeun pagawéan anu nyandak anjeun langkung luhur rata-rata.

Kumaha dasbor énggal Semalt tiasa ngabantosan kuring dugi ka luhur Google?

Jumlah data anu anjeun kéngingkeun unggal dintenna kalintang ageung. Hasilna, tiasa mustahil tetep sareng ngagiling poean unggal dintenna. Upami anjeun ngagabungkeun kagiatan rutin anjeun salaku nu gaduh ngatur situs web, dua bakal silih tarik.

Proses Semalt mangrupikeun cara ngagampangkeun prosés manajemén situs ku cara sapertos anjeun tiasa ngarahkeun perhatian anjeun ka tempat anu kedahna: bisnis anjeun. Kalayan grup ahli Semalt anu dédikasi suksés pikeun nungtun anjeun ngalangkungan SEO, anjeun bakal milarian diri di luhur Google.

Dashboard mangrupikeun hasil tina prosés Semalt pikeun ngenalkeun naon anu dipikahoyong ku konsumen. Kalayan sistem anu saderhana, kami hoyong mastikeun yén anjeun henteu ngan ukur ngénggalan apdet biasa ngeunaan manajemén kampanye SEO anjeun, tapi anjeun ngartos sareng mikawanoh kana paningkatan anu disangkungkeun dina kampanye anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan usaha sareng ngaharepkeun ngalibetkeun lalu lintas, Semalt parantos ngantosan anjeun ka tempat anu tiasa ngagambar lalulintas, ngiringan nasabah, sareng ningkatkeun penjualan.